Consultant Personal

Deco Days 2022

Descoperă produsele aduse de noi la Deco Days 2022

Obiecte sanitare

Descoperă Colecțiile Tempini și alege obiecte sanitare de calitate pentru baie, create de Ceramica Flaminia! Amenajarea băii este o componentă indispensabilă a întregului casei tale, de aceea  alegerea obiectelor potrivite este una extrem de pretențioasă. 

Panouri decorative

Panourile decorative şi-au demonstrat versatilitatea printr-o combinaţie perfectă şi echilibrată între fotografie şi grafică, rezultând o creație artistică care aduce la viață o formă elegantă de artă. Create pentru a personaliza interioarele prin  concepte inovatoare, panourile lui Alex Turco reprezintă o noua formă de artă în lumea designului interior.

Parchet

Impermeabile, rezistente în timp și de înaltă calitate, colecțiile de parchet italian, selectate de Tempini România, definesc personalitatea spațiului personal într-un stil avangardist, prin concepte inspirate din designul și luxul Romei Antice. Îmbracă fiecare spațiu în rafinamentul plăcilor solide de lemn și al plăcilor ceramice cu efect de lemn, pentru decoruri clasice sau contemporane și lasă-te inspirat de o gamă largă de modele și culori.

Plăci ceramice

Definește atmosfera căminului tău în gamele de plăci ceramice Tempini pentru interior și exterior, adaptate unei palete largi de stiluri. Autenticitatea italiană conferă caracter și eleganță suprafețelor, la intersecția dintre tradiție și inovație tehnologică.

Radiatoare

Caleido transformă  în realitate viziunea proprie și personalizată a căldurii, creând o colecție de radiatoare care sunt protagonistele spațiului, prin proiectarea lor avansată, tehnici de vârf și colaborare cu arhitecți și designeri de prestigiu.

Robinete

Conferă stil și sustenabilitate casei tale printr-un detaliu esențial pentru orice bucătărie și baie: robinetele. Modelele de robinete Tempini sunt concepute cu grijă față de mediu și atenție față de exigențele decorative ale locuințelor rafinate.

Șeminee și sobe artizanale

Simte-te ca acasă în căldura elegantă pe care șemineele și sobele artizanale Tempini o emană. Colecțiile noastre din teracotă personalizabile poartă amprenta lui Massimo Gelonese, unul dintre cei mai apreciați artizani italieni, care îmbină tehnicile decorative grafitti și relieful.

Tapet

Descoperă colecțiile de Tapet selectate de Tempini România și exprimă personalitatea căminului tău într-un stil avangardist, prin conceptele de tapet ale brandurilor italiene Tecnografica Wallcoverings, Wall&deco, Glamora și Inkiostro Bianco

Magazine Obiecte Sanitare București & Timișoara

Descoperă Tempini – Magazin de Obiecte Sanitare!
Casa Tempini devine locul unde specialiști cu viziuni inovatoare oferă soluții și consultanță în materie de finisaje și design, cu respect pentru individualitatea fiecărui invitat care ne trece pragul. 

Spațiul este dedicat colecțiilor mereu actuale, îmbinând armonios note de design cu rafinamentul unei galerii de artă, unde cele mai recente colecții din domeniu se lasă descoperite.
Calitatea și perenitatea produselor selectate de Tempini se regăsesc cu fiecare pas pătruns în Showroom-urile noastre. 

Magazinul de obiecte sanitare Timișoara este cel mai mare showroom premium de profil, din Estul Europei. Colecții întregi, semnate de artiști și designeri consacrați, regăsindu-se și în magazinul nostru de obiecte sanitare București – Tempini Concept Store.

Magazin obiecte sanitare

Cu fiecare vizită în magazinele noastre, îți oferim privilegiul de a intra în contact cu noile generații de produse pentru amenajările interioare. Răsfoiești  cele mai exclusiviste colecții și descoperi plăci de ceramică – tablou, precum cele din colecția CEDIT – concept de artă, unic în lume, realizat pe suport de placă ceramică. Pătrunzi în lumea artei, a designului și a arhitecturii italiene, luând cu tine câte o parte din fiecare în interiorul confortului casei tale.

Magazin Timișoara & Magazin București!

Indiferent că dorești construcția unui spațiu de la zero sau reinventarea spațiului personal, împreună facem cele mai bune alegeri. Detaliile fine completează structurile puternice, pe care le propunem cu fiecare colecție. Materialele calitative sunt astfel modelate, încât să încadreze perfect în orice tip de decor.

Plăcile mari de ceramică prezintă rezistență și durabilitate, pentru ca temelia spațiului tău să persiste în timp, asemeni unui vestigiu. Avangarda creativă, artizanalul și inovația tehnoligică  a colecțiilor Tempini își găsesc contururile potrivite în orice loc, creând sentimentul de acasă.