Tapet de Lux

Integrarea  unui tapet de lux în decorul casei tale te va purta mereu spre timpul și spațiul cultural pe care vrei să le trăiești. Fiecare perete îți ascultă povestea și o transpune în ambientul care îți definește şi personalizează spaţiul.
În Showroom-urile Tempini, selectăm, de fiecare dată, materialele în funcţie de atmosfera pe care dorim să o creăm. Alegerea unui tapet italian, de dimensiuni mari generează un cadru impunător, în care texturile sunt dominante, iar ritmul plăcilor se pierde neobservat

Tapet de calitate premium Italia!

Privește fiecare placă ceramică de tapet ca pe un accesoriu prețios al casei tale. Asemeni unor bijuterii de perete, colectiile de tapet italian, selectate de Tempini România, devin elementele ce îmbracă întregul decor în eleganță și rafinament.

Îți punem la dispoziție o varietate de modele de tapet de lux, de cea mai bună calitate, create de talentul artistic al designerilor italieni. Precizia și rigurozitatea selecției artistice sunt inspirate din cele fine și delicate texturi, urmărind firul unei povești ce urmează să  fie citită pe pereții casei tale.

Design contemporan învăluit în  tapet de lux!

De la plăcile ceramice de tapet cu efect de piatră, marmură sau pietre prețioase, inspirația provine dintr-un proces de cercetare continuă și din îmbinarea minuțioasă dintre stiluri, materiale și moduri de gândire. Reinterpretarea tapetului clasic survine dintr-o pasiune continuă, ce pare să lase creația să curgă pe pereți și să se oprească doar atunci când ia naștere o adevărată operă de artă, asemănată cu o frescă.

Îmbracă-ți decorul în Tapet Italian!

Alege calitatea și rezistența tapetului italian, pentru toată viața.
Durabil și impermeabil, acestea nu necesită nicio intervenție de protecție, prezentând o combinație perfectă între funcție și aspect tehnic.
Recomandat acoperirii pereților, care vin în contact cu apa sau suferă eforturi intense.

Poartă semnătura brandurilor renumite de Tapet din Italia!

Alege finisajul preferat dintre colecțiile de tapet italian Tecnografica, Inkiostro Bianco, Wall&Decco și Glamora. Fiecare model poartă semnătura marilor designeri italieni și te poartă într-o adevărată galerie de artă, cu efect decorativ, potrivit pentru fiecare perete!