Colecția de Șeminee decorative Cerampiu în Timișoara!

Descoperă colecția de Șeminee decorative Cerampiu în Showroom Tempini Timișoara.Tempini înseamnă conservarea tradiției și purtarea frumuseții timpurilor trecute în efervescența actualului. Exportăm în lume cultura noastră pentru frumos, pentru un design cu pasiune, ce creează sentimentul de acasă.

Șemineu Decorativ unicat, în Showroom Timișoara!

Șemineele decorative, prezente în Showroom-ul Tempini din Timișoara, reinterpretează tradiționalul în obiecte estetice, de o eleganță aparte pentru noile tendințe de design.
Colecția selectată de Tempini reprezintă rezultatul unor tehnici decorative dezvoltate de designerii italieni Cerampiu, care se deosebesc de orice altă metodă decorativă a ceramicii.

Odată ce pătrunzi în mica galerie de artă, construită  în interiorul Showroom-ului nostru, vei fi întâmpinat de prezența impozantă a șemineului decorativ semnat de artistul Massimo Gelonese, unul dintre cei mai creativi artizani italieni. Arta sa  îmbină, pe plăcile ceramice de diferite dimensiuni, tehnica decorativă graffiti cu relieful. Decorațiunile aplicate sau pictate manual  înfrumusețează obiectele decorative din ceramică și subliniază valorile simbolice și culturale.

Alege-ți șemineul potrivit din Showroom Tempini Timișoara!

Fiecare șemineu este creat în  model unicat,  prin alegerea de culori, emailuri și decorațiuni, care permit crearea de combinații unice concepute pentru a se integra mediului și mobilierului casei tale.

Șeminee pe lemne în Showroom Timișoara

Pentru un consum eficient și un sistem ușor de utilizat, colecția de șeminee pe lemne Cerampiù îmbină arta tradițională cu tehnica modernă, bazată pe un dispozitiv care controlează combustia în mod automat și în siguranță.

Smart Fire este un sistem electronic care ajustează automat pătrunderea aerului în sobă, pentru a optimiza arderea lemnului și acumularea de căldură. Datorită acestui sistem, se poate măsura cu precizie alimentarea cu aer, în funcție de temperatura camerei, pentru a asigura o acumulare optimă de căldură și o combustie completă, curată și eficientă, cu emisii minime.

Șemineu pe lemne Timișoara

Încălzește designul contemporan cu șemineele pe lemne Cerampiu și lasă fiecare detaliu să emane emoție și căldură, în fiecare colț al casei tale. Descoperă întreaga colecție!