Consultant Personal

Proiecte Design Interior Timișoara & București

Portofoliu proiectelor Tempini de Design Interior Timișoara și București, este o carte deschisă, în care filele de carmică se completează perpetuu. Designul interior reprezintă o evoluţie continuă şi o forţă creatoare ce schimbă concepte. Proiectele Tempini se disting prin abundenţa de idei creative, surprinzătoare, căutând să îmbine aspectele funcţionale cu arta frumosului.

Pentru a putea construi temelia designului altor spații, a trebuit, ca mai întâi, să ne creăm propriul Home Design. Astfel că, Showroom-ul Tempini Bucureşti a primit distincţia de cel mai frumos showroom din România și reprezintă o incursiune în istoria “frumosului”. Tot astfel, a urmat și proiectul de Home Design Timișoara, Showroom-ul Tempini Timișoara fiind considerat cel mai inovator din România.
Astfel, am reușit să deschidem o nouă dimensiune a amenajarilor interioare, interpretată de designeri de top.

Soluția Ideală, pentru un design cu pasiune!

Principala noastră provocare este aceea de a înţelege nevoile designerilor şi arhitecţilor, pentru a-i susţine în demersul creativ, iar Tempini face acest lucru de mai bine de 100 de ani.
De-alungul timpului, rafinamentul și eleganța plăcilor de ceramică Tempini au devenit temelia diferitelor proiecte de design interior. Complexe rezidențiale, spații comerciale, hoteluri de lux, restaurante și case private –  fiecare proiect de amenajare interioară sau exterioară își găsește întotdeauna conturul potrivit la Tempini.

Printre cele mai prestigioase proiecte de design interior din România, în care Tempini a furnizat plăci și obiecte de ceramică sunt complexele rezidențiale: Pipera Gardens (București), Rivendelle și Vox Vertical Village (Timișoara) – proiecte de urbanizare modernă și de lux.

Proiecte Home Design Timișoara

Feel at home este sentimentul pe care îl lăsăm în fiecare spațiu personal, ce îți va deveni acasă, atunci când începi un proiect de Home Design, alături de Tempini.
Construim spații cu personalitate, care să te inspire și să îți îmbrace fiecare nevoie în plăci mari de ceramică. Îmbinăm tradiția și arta designerilor italieni în decoruri ce devin opere de artă.
Inovăm arta amenajării  și ne dedicăm proiectului casei tale, prin calitate, perenitate și creativitate.