Vezi Toate Colecțiile


Descoperă colecțiile de gresie Timișoara!

Într-o paletă largă de modele și culori, îți punem la dispoziție creațiile unor designeri internaționali de renume, care își poartă semnătura pe plăcile mari de gresie porțelanată. Colecțiile de gresie porțelanată Timișoara, prezente în Showroom-ul Tempini, devin cea mai bună alegere pentru orice ambient de interior, exterior, inclusiv pentru sistemele de încălzire în pardoseală.  

Gresie Timișoara Porțelanată 

Tempini Showroom Timișoara găzduiește peste 6000 mp de gresie porțelanată, de mari dimensiuni, începând cu 120 X 120 cm până la 160 X 320 cm.

Fiecare placă de gresie porțelanată prezintă finisaje de cea mai bună calitate, sub toate mărimile și formele potrivite proiectului tău. Pe lângă garanția unor branduri celebre precum Florim Ceramiche, Cesi Ceramica sau Fuoriformato, Tempini este locul de unde vei alege dintre cele mai noi tendințe din domeniul amenajarilor de interior. 

Adevărate opere de artă, plăcile de gresie porțelanată  îmbină tehnologia modernă cu tehnicile antice de prelucrare a ceramicii, într-un produs funcțional, de înalte calitate și durabil în timp. Ceramica este un material nobil prin excelență, folosit și utilizat  de secole pentru obiecte de mare valoare, dar, în același timp, un material dificil de modelat și controlat. Misiunea marilor artiști  este de a  duce arta ceramicii peste limitele cunoscute, prin diferitele forme, dimensiuni, grosimi, suprafețe și culori. Plăcile de gresie porțelanată  exprimă, îmbunătățesc și îmbină o capacitate extraordinară de a lucra cu ceramica, pentru  un design contemporan și inimitabil. 

Gresie Exterior 

Pe lângă bunăstare și confort, spațiul personal are nevoie de originalitate, pentru a îți completa armonios personalitatea. Astfel, vizitele în Showroom-ul Tempini vor deveni galeriile de artă de unde poți admira fiecare produs în parte și poți alege cu ce piesă, vei pleca acasă. Plăcile de gresie porțelanată, atent selectate, prind forme diverse și devin punctul de interes al fiecărui decor. Amenajarea clasică a unui interior se poate replica ușor și în spațiile exterioare, prin alegerea potrivită de nuanțe, texturi și străluciri vibrante.

Materiale premium, fabricate în Italia, sunt alegerea potrivită pentru un decor cu mult bun gust, la un preț echitabil.