Gresie Porțelanată și Gresie de exterior din Italia

Într-o paletă largă de modele și culori, îți punem la dispoziție creațiile unor designeri internaționali de renume, care își poartă semnătura pe plăcile mari de ceramică. Colecțiile de gresie porțelanată din Italia, prezente în Showroom-urile Tempini, devin cea mai bună alegere pentru orice ambient de interior, exterior, inclusiv pentru sistemele de încălzire în pardoseală.  

Gresie de Lux

Fiecare placă de gresie porțelanată prezintă finisaje de cea mai bună calitate, sub toate mărimile și formele potrivite proiectului tău. Pe lângă garanția unor branduri celebre precum Rak Ceramics, Ceramica Cielo, Scarabeo și Cerampiu, Tempini este locul de unde vei alege dintre cele mai noi tendințe din domeniul amenajarilor de interior.. 

Gresie porțelanată Italia

Adevărate opere de artă, plăcile de gresie porțelanată  îmbină tehnologia modernă cu tehnicile antice de prelucrare a ceramicii, într-un produs funcțional, de înalte calitate și durabil în timp.
Ceramica este un material nobil prin excelență, folosit și utilizat  de secole pentru obiecte de mare valoare, dar, în același timp, un material dificil de modelat și controlat. Astfel, măiestria designerilor italieni, inspirată din arta materialelor fine și a texturilor prețioase, reușește să dea naștere unor  produse unice pentru frumusețea, calitatea și rezistența acestora atemporală.

Misiunea marilor artiști  este de a  duce arta ceramicii peste limitele cunoscute, prin diferitele forme, dimensiuni, grosimi, suprafețe și culori. Plăcile de gresie porțelanate  exprimă, îmbunătățesc și îmbină o capacitate extraordinară de a lucra cu ceramica, pentru  un design contemporan și inimitabil. 

Gresie Exterior Italia

Pe lângă bunăstare și confort, căminul tău are nevoie de originalitate, pentru a îți completa armonios personalitatea. Astfel, vizitele în Showroom-urile Tempini vor deveni galeriile de artă de unde poți admira fiecare produs în parte și poți alege cu ce piesă, vei pleca acasă.
Plăcile de gresie porțelanate, atent selectate, prind forme diverse și devin punctul de interes al fiecărui decor. Amenajarea clasică a unui interior se poate replica ușor și în spațiile exterioare, prin alegerea potrivită de nuanțe, texturi și străluciri vibrante.
Materiale premium, fabricate în Italia, sunt alegerea potrivită pentru un decor cu mult bun gust, la un preț echitabil.