Vezi Toate Colecțiile

Colecțiile de gresie Tempini
Descoperă universul Tempini – Magazin de Gresie București

Diversitatea formelor, eclectismul și culorile vibrante definesc ritmul suprafețelor. Tempini România reușește să aducă împreună colecții de gresie porțelanată. Creații ale marilor artiști italieni, ce reușesc să surprindă prin fiecare detaliu.
Showroom-ul Tempini – Magazin de gresie în București găzduiește plăci din gresie porțelanată de înaltă calitate, capabile să satisfacă chiar și cei mai pretențioși clienți. Datorită gamei largi de culori solide și dimensiuni modulare. Căutarea excelenței în materii prime, respectul pentru mediu, atenția continuă la cerințele estetice și performanțele pieței, fac din brandurile Florim, Cesi Ceramica sau Fuoriformato – recunoscute în întreaga lume pentru producția de plăci de gresie porțelanată vitrată și completă – alegerea potrivită atât pentru pardoseli, cât și pentru pereți, pentru uz interior și exterior.

Culorile și dimensiunile plăcilor mari de gresie porțelanată oferă posibilități de design infinite, a căror singură limită este imaginația, împletită cu istoria, pasiunea și experiența artiștilor italieni. Datorită nivelului ridicat de performanță,  plăcile mari de gresie se pot folosi și pentru amenajările exterioare, pentru placare și decorarea fațadelor, extinzând conceptul de decor legat în mod tradițional de designul interior.

Magazin Faianță și gresie București

Tempini România se plasează printre liderii de magazine de gresie în București, reușind să pună la dispoziția clienților peste 6000 mp pătrați de gresie și faianță, calitatea 1.

Colecțiile de gresie și faianță regăsite în Showroom-ul Tempini depășesc cu mult produsele întâlnite pe piață, deoarece sunt potrivite pentru orice tip de proiect arhitectural, fie rezidențial sau comercial. Soluțiile inovatoare pentru prelucrarea materiilor prime a condus la game variate de gresie și faianță, de înaltă calitate atât din punct de vedere tehnic, cat și estetic.

În ciuda asocierii neobișnuite dintre grosimea redusă și dimensiunile mari ale plăcilor de gresie și faianță, acestea garantează o rezistență puternică la stres mecanic, abraziune, produse chimice, frig și trecerea timpului. Aceste caracteristici fac din gresia și faianța porțelanată nu doar simple suprafețe arhitecturale, ci adevărate materiale decorative care pot fi folosite pentru zonele de lucru, pereții despărțitori, ușile glisante și multe alte utilizări de design interior.