Vezi Toate Colecțiile

Descoperă colecțiile de faianță Timișoara 

Tempini – Magazin de Faianță în Timișoara


Materiale nobile, lucrate manual, împletesc colecții întregi de faianță porțelanată, realizate de designeri italieni și selectate atent de Tempini România. Colecțiile de faianță Timișoara se prezintă în diferite forme de mari dimensiuni și modele potrivite oricărui proiect de design, indiferent că este vorba de spații rezidențiale sau comerciale.

Tempini Showroom Timișoara găzduiește peste 4000 mp de faianță porțelanată, de mari dimensiuni, începând cu 120 X 120 cm până la 160 X 320 cm.

Fiecare placă de faianță Timișoara prezintă finisaje de cea mai bună calitate, sub toate mărimile și formele potrivite proiectului tău. Pe lângă garanția unor branduri celebre precum Florim Ceramiche, Cesi Ceramica sau Fuoriformato, Tempini este locul de unde vei alege dintre cele mai noi tendințe din domeniul amenajarilor de interior.

Colaborând cu cei mai buni artiști italieni, în creare de faianță pentru baie și bucătărie, Tempini România oferă clienților prețurile optime în ceea ce privește raportul calitate-preț, oferind alternative ajutătoare celor care caută să aloce buget pentru amenajarea unui spațiu interior. Materialele oferite de specialiștii de aici sunt realizate prin tehnologii inovatoare, iar diversitatea finisajelor oferă libertate de creativitate celor care își doresc un design deosebit și rafinat.

Vizitează-ne la Showroom! Descoperă colecțiile de faianță pentru baie & bucătărie 


Durabilitatea, rezistența în timp și în fața trecerii timpului, colecțiile de faianță Timișoara sunt alegerea potrivită atunci când dorești placarea spațiului personal cu rafinament, eleganță și confort. Bucătăria este inima casei și reprezintă o cameră primitoare care evocă, prin  simplitatea culorilor sau nuanțele familiare de lemn, marmură sau piatră, momente intime, personale în aceste împrejurimi. Toate colecțiile de faianță Timișoara sunt potrivite pentru spații de bucătărie, prin variațiile de culori, dimensiuni și grosimi.

Fiecare placă de faianță Timișoara este unică, prin stil și design, fără compromisuri.
Plăcile mari de faianță porțelanată oferă spațiu versatilității estetice și cromatice maxime, printr-o selecție de plăci cu inspirație diferită, pentru a satisface o gamă largă de stiluri . Calitatea materialului, atenția la detalii și performanțele tehnice sunt garantate prin anii de experiență a marilor branduri din Italia și a perfecțiunii Tempini, de a alege materiale de înaltă calitate, a ultimelor tendințe în design interior și, nu în ultimul rând, a colecțiilor model unicat, cu sentimentul de acasă.