Vezi Toate Colecțiile

Descoperă colecțiile de Faianță București Tempini
Magazin de faianță București

Într-o paletă largă de modele și culori, îți punem la dispoziție colecții întregi de faianță, creații ale unor designeri internaționali de renume, care își poartă semnătura pe plăcile de mari dimensiuni. Colecțiile de faianță București, prezente în Showroom-ul Tempini, devin cea mai bună alegere pentru orice tip de design, capabile sa îmbine aspectul estetic excepțional cu soluții tehnice, la cele mai înalte standarde.

Fiecare placă de faianță  prezintă finisaje de cea mai bună calitate, sub toate mărimile și formele potrivite proiectului tău. Pe lângă garanția unor branduri celebre, Tempini este locul de unde vei alege dintre cele mai noi tendințe din domeniul amenajarilor de interior, în materie de faianță și gresie porțelanată. 

Colecțiile de faianță București  aparțin producătorilor italieni, de marcă, precum Florim Ceramiche, Cesi Ceramica sau Fuoriformato. Suprafețele și culorile sunt inspirate de materiale naturale durabile – lemn, marmură, piatră – oferind o atmosferă călduroasă, plină de rafinament prin designul sofisticat.

Vizitează-ne la Showroom!
Descoperă colecțiile de faianță pentru baie & bucătărie în București

Tempini România a devenit o sursă de inspirație pentru amenajările interioare. În căutarea mai multor variante de amenajare, în cazul în care nu se colaborează cu un designer, Tempini oferă o serie de idei ce pot fi puse în aplicare. Concept store-ul din București, care se regăsește pe str. Frumoasă nr. 19, reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru amenajările interioare, atât pentru cei din București, cât și pentru cei care nu locuiesc aici. Colecțiile de gresie și faianță prezente în Showroom-ul din București, împletite în decorațiunile inedite ale locației, oferă o ambianță plăcută pentru curioșii care se așează pentru câteva minute pe canapeaua de catifea din livingul casei Tempini, căutând idei inovatoare pentru amenajarea interioară a propriei case. 


Perfecțiunea se obține atunci când ne oprim din a răsfoi paginile întregi ale unei reviste și încercăm să exploatăm alte surse în care avem parte de experiențe trăite. Colecțiile de faianță și gresie București  trebuie văzute, atinse și studiate cu privirea. Și poate că cel mai mare avantaj pe care îl oferă Tempini sunt acele momentele oferite tuturor oaspeților și vizitatorilor, care sunt tratați cu căldură și amabilitate. În fond Tempini nu vinde doar produse, ci veritabile experiențe și incursiuni în lumea frumoasă a materialelor pentru interior.