Consultant Personal

Lansare Magnum

“Respectăm trecutul, dar avem, întotdeauna, privirea orientată spre viitor.” Sub acest slogan, am lansat în, premieră în România, plăcile ceramice Magnum – un moment în care am deschis porţile spre o nouă dimensiune a designului ambiental. Una care oferă un “infinit” de posibilităţi de utilizare a plăcilor ceramice de mari dimensiuni, pentru că ele dau frâu liber creativităţii în spaţiile moderne contemporane.

Automobile istorice la Tempini

Designul se află în tot ce ne înconjoară. În caroseria automobilelor, în amenajări, în casele noastre, în natură… iar, adesea, Tempini devine punctul de întâlnire al esteticului şi eleganţei.

Istoria şi rafinamentul îşi continuă drumul întotdeauna, iar noi vă oferim plăcerea de a le vedea în showroom-urile Tempini. Aici a fost şi punctul de întâlnire al unor remarcabile automobile istorice,  fabricate în perioada 1931-1954, ce au făcut turul României, şi care ajungând  în Timişoara, s-au oprit la Tempini, de unde au plecat mai departe în itinerariul stabilit.

Magie şi iluzionism

Recordurile pe care tehnologia din industria ceramică le înregistrează sunt unele de remarcabile. Într-un spaţiu public,  tranzitat, zilnic, de sute de oameni, am atras atenţia asupra acestui aspect prin …. magie. Unul dintre binecunoscuţii magicieni pe plan naţional, Lorenzo-Cristian Stancu, a realizat un număr spectaculos, demonstrând o idee simplă: că estetica la cel mai înalt nivel, nu este o iluzie. Pentru că astăzi, totul este posibil dacă există ingeniozitate şi tehnologie.

 

Christmas Event

Fiecare final de an înseamnă pentru noi un prilej de sărbătoare şi un moment în care celebrăm împreună cu apropiaţii,  colaboratorii, designerii, arhitecţii şi întreaga comunitate Tempini care s-a format de-a lungul timpului în jurul brandului. Acestea sunt momentele care marchează o etapă – una semnificativă în îndeplinirea planurilor pe care ni le propunem să le realizăm împreună.