Showroomul Tempini București este un omagiu adus tradiției și obiceiurilor nobile, spațiul care ne-a primit fiind construit pentru domnița Bălașa, fiica lui Constantin Brâncoveanu. Fiecare încăpere este astfel gândită încât să ofere sentimentului de „acasă” posibilitatea de a vă cuprinde întru totul. Elementele necesare și atât de utile devin decorative, contextualizate în așa fel încât să își spună povestea, fără alte cuvinte necesare. Am respectat locul care ne-a primit, i-am străbătut fiecare colț și i-am studiat istoria, astfel încât să potrivim designul Tempini bogăției culturale care ne înconjura. 

Salonul de ceai ne-a rămas în suflete, ne-am însușit și noi rolul acestuia de a unii oamenii și de a crea relații, de a trece peste orice obiectiv de vânzare, devenind confidenți pentru oaspeții noștri. Pereții prezintă produse panotate de cea mai bună calitate, cele mai prețioase materiale ale designului italian fiind prezente pentru a completa structura inițială. Intimitatea spațiilor personale a rămas nezdruncinată. Baia surprinde o scenă biblică, pentru a crea o încărcătură emoțională puternică. Dressingul combină obiectele sanitare alese în forme finel line, organice, pentru a sublinia factorul feminin cu elementele masculine, ale căror culori puternice aduc echilibrul estetic.

Vă suntem, înainte de toate, consultați. Ascultăm cu atenție dorințele dumneavoastră și vă stăm la dispoziție cu soluții care să ne poarte pe drumurile luminate de creație, astfel încât să vă furnizăm materialele potrivite. 

Orar Showroom București

Adresă: Strada Frumoasă, nr.19

Telefon: 40 723 604 594

Luni-Vineri – 10:00-18:00

Sâmbătă – 10:00-16:00

Duminică – închis

Ne puteti contacta si completand formularul de mai jos:

    Sau ne puteti suna: