Consultant Personal

Obiecte sanitare

Reinventează familiarul în texturile pline și modelele versatile ale seturilor de obiecte sanitare Tempini. Materialele clasice și designul minimalist conferă valoare decorativă perenă zonelor funcționale din locuința ta.

Panouri decorative

Participă activ în crearea propriului tău panou decorativ unicat, realizat de artistul Alex Turco printr-o tehnică mixtă care combină fotografia și grafica. Dimensiunea, culoarea și finisajul sunt la alegerea ta, iar creația finală reprezintă o nouă formă de artă, dedicată casei tale.

Plăci ceramice

Definește atmosfera căminului tău în gamele de plăci ceramice Tempini pentru interior și exterior, adaptate unei palete largi de stiluri. Autenticitatea italiană conferă caracter și eleganță suprafețelor, la intersecția dintre tradiție și inovație tehnologică.

Robinete

Conferă stil și sustenabilitate casei tale printr-un detaliu esențial pentru orice bucătărie și baie: robinetele. Modelele de robinete Tempini sunt concepute cu grijă față de mediu și atenție față de exigențele decorative ale locuințelor rafinate.

Șeminee și sobe artizanale

Simte-te ca acasă în căldura elegantă pe care șemineele și sobele artizanale Tempini o emană. Colecțiile noastre din teracotă personalizabile poartă amprenta lui Massimo Gelonese, unul dintre cei mai apreciați artizani italieni, care îmbină tehnicile decorative grafitti și relieful.

Tapet

Exprimă personalitatea căminului tău într-un stil avangardist, prin conceptul de tapet Inkiostro Bianco. Arta grafică și digitalul converg în lucrările originale din această colecție, care transformă spațiul într-o galerie vie, manifestare a unei identități unice.