Firma de amenajări interioare Timișoara!

Ascultăm cu atenție fiecare poveste  și oferim  soluții creative, pentru a-i contura formele. Atunci când ești în căutarea unor piese artizanale, plăci ceramice, plăci din lavă vulcanică sau panouri de mari dimensiuni, cu inserții artisitice, Showroom-ul Tempini reprezintă un spațiu de documentare și inspirație. Fiecare vizită în Showroom-ul nostru de amenajări interioare este o incursiune într-un spațiu cu valențe culturale. Vei fi surprins de colecții ceramice, semnate de designeri de produs, cu posibilitatea de a le găsi locul potrivit, în propria locuință.

Descoperă Showroom Tempini Timișoara!

Filosofia noastră, feel at home, este pavată pe fiecare decor ce îmbracă Showroom-ul Tempini,  transformându-l într-o adevărată casă primitoare pentru toţi cei care ne trec pragul,  într-un ambient plin de frumuseţe, farmec şi eleganţă. 

Suntem într-o continuă descoperire a frumosului, selectând cele mai rafinate și calitative produse, semnate de designeri italieni. Găzduim colecții unicat de  materiale ceramice, aparținând unor branduri de renume, prezente în România, doar prin Casa Tempini.

Ne reinventăm cu fiecare proiect în parte și ținem pasul cu noile tendințe în domeniu.Suntem în strânsă legătură cu fiecare firmă de amenajări interioare din Timișoara, care ne împărtășește valorile, pentru un design realizat cu pasiune. Ne-am creat, în mod natural, propriu cerc artistic, împreună cu designerii locali, Tempini Concept Store fiind prima alegere în furnizarea și montarea finisajelor de calitate, durabile pentru construcția unei temelii, cu rezistență  în timp.

Amenajări interioare Timișoara

La Tempini Showroom Timişoara,  sunt expuse peste 200 de modele dintre cele mai recente colecții, iar, anual, aici sunt aduse brand-uri noi. Tocmai din acest motiv, te invităm să descoperi locul de unde se dă ora exactă a noilor tendințe în design interior, orientat spre nevoile designerilor şi arhitecţilor, pentru a-i susţine în demersul creativ.

Tempini România este și singura firma de amenajări interioare ce susține proiectul Magnum, aducând la Timișoara cea mai mare placă ceramică din lume.