Firma de amenajări interioare București

Descoperă Tempini, firma de amenajări interioare din București, cu sentimentul de acasă! Tempini Concept Store este Showroom-ul nostru din București, situat pe strada Frumoasă nr.19 și găzduit într-o clădire istorică, ce datează de la începutul secolului XX.

Decorațiuni interioare București

Pe lângă incursiunea în timp, vă punem la dispoziție o selecție de produse premium, create de artiști internaționali. Găzduim produse cu o valoare sentimentală, cu o poveste în spate celor care apreciază nu doar arta, ci arta prin design de calitate.  Fiecare pas prin încăperile noastre vă sunt călăuziți rafinamentul  covorului din mătase delicată, cu o vechime de 90 ani, ce poate fi achiziționat la cerere, de pasionații artei frumosului.

Indiferent că sunteți în căutarea unui design clasic sau contemporan, Tempini Showroom este locul ideal pentru amenajări interioare, din București. Aici, veți descoperi obiecte speciale de design, asemeni unor opere de artă, ce vor completa armonios spațiul personal. Începând cu unicitatea parchetului I Vassalletti din lemn (stratificat) de stejar, recondiționat, cu intarsii de alamă, până la bateriile clasice pe finisaj auriu de la IB Rubinetterie și chiuvetele elegante de la Flaminia, toate colecțiile selectate de Tempini sunt semnate de designeri italieni consacrați.

Soluții pentru designeri

Colaborăm cu cei mai cunoscuți designeri locali de amenajări interioare din București și furnizăm soluții creative, pentru un design cu pasiune. Vă suntem consultanți în proiectarea unui ambient cu personalitate. Ascultăm cu atenție fiecare poveste și vă stăm la dispoziție cu soluții care să ne poarte pe drumurile luminate de creație, astfel încât să  furnizăm materialele potrivite. 
Dorind să livrăm extraordinarul, Casa Tempini este singurul spațiu de decorațiuni interioare ce găzduiește brandul Timothy Oulton, fiind furnizorii principali ai pieselor de mobilier, în România. Credem în aceleași valori și principii, datorită pasiunii pentru conservarea tradiției și inovarea acesteia, cu elemente moderne.
Vă invităm să descoperiți ultimile tendințe în domeniul decorațiunilor de interior și să transformăm spațiul personal în adevărate galerii de artă!